Maijs 2022

12. jūnijā spēkā stājas vilcienu kustības vasaras grafiks

Plānojot savas gaitas ar vilcienu, ņemiet vērā, ka 12. jūnijā spēkā stājas vasaras sezonas vilcienu kustības grafiks, kurā tai skaitā iekļauti papildu vilcieni piejūras virzienos.

SVARĪGI! Ieviesta jauna e-biļešu apmaksas sistēma KLIX

AS “Pasažieru vilciens” savos elektronisko biļešu tirdzniecības kanālos uzlabo karšu maksājumu drošību ar Klix – Latvijā radītu risinājumu, kura mērķis ir sekmēt ātrāku, ērtāku un vienlaikus drošāku iepirkšanās pieredzi. Tas ir izstrādāts kopā ar vienu no lielākajām Baltijas bankām, kas rūpējas par datu un naudas drošību, – AS “Citadele banka”. 

Vilciens pēc Bermudu Divstūra koncerta Jelgavā

Grupa "Bermudu Divstūris" ir viena no pieprasītākajām ballīšu grupām Latvijā, kas spēj iekustināt ikvienu un jebkurā vecumā.

50% atlaide vilcienu biļetēm braucieniem Muzeju naktī

14. maijā, Muzeju naktī, no plkst. 18.00 līdz pusnaktij visām vienreizējām vilcienu elektroniskajām un drukātajām biļetēm tiek piešķirta 50% atlaide.

7. maija vakarā posmā Sarkandaugava - Ziemeļblāzma - Sarkandaugava vilciena vietā kursēs autobuss

Sakarā ar plānotajiem sagatavošanas un pārbūves darbiem un jaunas pārmijas ielikšanu Mangaļu stacijā, kas notiks 7. maijā no plkst. 17.30, vilcienu pasažierus posmā Sarkandaugava - Ziemeļblāzma - Sarkandaugava pārvadās īpaši norīkoti autobusi. Tos apkalpos ”Pasažieru vilciena” konduktori kontrolieri, braukšanai būs jāuzrāda iegādātās vilciena biļetes.