Oktobris 2021

Atceries pārregulēt savu laikrādi!

Rudenī pulksteņa rādītājus griežam stundu atpakaļ, tādēļ pastāv iespējamība uz ierasto vilcienu ierasties ātrāk.

Slēgts Klientu apkalpošanas centrs Rīgā

Saistībā ar stingrākiem vīrusa infekcijas Covid-19 izplatības ierobežojumiem no 2021. gada 21. oktobra līdz 2022. gada 4. janvārim ir slēgts AS "Pasažieru vilciens" Klientu apkalpošanas centrs Rīgā, dzelzceļa stacijā.

Egļu dzīve pēc vilciena

Vai atceraties, kā četrus gadus pēc kārtas vienā elektrovilcienā ap gadu miju pasažierus priecēja ar Ziemassvētku rotājumiem dekorēta egle? Vai svētku eglei pastāv dzīve pēc brauciena vilcienā? Par laimi, divas no četrām eglēm veiksmīgi sagaidīja pavasari un iespēju turpināt augt ģimenē!

20% atlaide biļetēm elektrovilcieniem darbdienās

No 2021. gada 18. oktobra līdz 2022. gada 14. aprīlim darbadienās dienas vidus elektrovilcienu reisiem biļetes vienam braucienam var iegādāties ar 20% atlaidi, pērkot tās gan vilciena biļešu tirdzniecības kasēs, gan mūsu mājaslapā un mobilajā lietotnē, gan vilcienā pie konduktora kontroliera.

Jautājumi un atbildes par braucienu vilciena vagonā ar epidemioloģiski daļēji drošu vidi

No 2021. gada 15. septembra atsevišķos maršrutos kursē vilcieni ar speciāliem vagoniem ar epidemioloģiski daļēji drošu vidi pasažieriem ar sadarbspējīgu Covid-19 testēšanas, vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu.