Septembris 2019

Eiropas Valodu dienā vārds skrien kā dīzeļvilciens

Eiropas Valodu dienā, 26. septembrī, plkst.7.40 aicinām ikvienu interesentu ļauties nebijušam piedzīvojumam, iekāpjot Eiropas Valodu vilcienā. Eiropas Valodu vilciens aties no 5. perona, 8. ceļa un dosies no Rīgas uz Daugavpili. Braucienu vadīs Roberto Meloni, par muzikālo noskaņu rūpēsies Julgī Stalte un Ēriks Zeps. Pasākumā daudzveidīgi ieskanēsies 24 Eiropas valodas. 

No decembra Cēsu ekspresis tiks pagarināts līdz Valmierai; Liepājas virzienā tiks norīkoti vēl divi vilcieni

AS “Pasažieru vilciens” izskatīšanai Sabiedriskā transporta padomes sēdē ir virzījusi vairākus priekšlikumus izmaiņām vilcienu grafikā, lai uzlabotu vilcienu pasažieru ērtības un iespēju biežāk izmantot vilcienu satiksmi. Šodien padome pieņēma lēmumus par Cēsu ekspreša pagarināšanu līdz Valmierai un papildu vilcienu norīkošanu Liepājas virzienā.

Pamēģini sabiedrisko!

Kampaņā “Pamēģini sabiedrisko!” autovadītājus aicinām pārsēsties sabiedriskajā transportā!

50% atlaide braucienam uz Energoefektivitātes centru un Enerģētikas muzeju

AS "Pasažieru vilciens" arī šajā mācību gadā turpina sadarbību ar AS "Latvenergo" un skolēnu grupām piešķir 50%* atlaidi vilciena biļetei uz Enerģētikas muzeju Ķegumā un Elektrum Energoefektivitātes centru Majoros.

Īpašs vilciens uz Rudens garšu Bānīti Gulbenē

7. septembrī ir norīkots speciāls vilciens uz Bānīša svētkiem Rīga–Madona–Gulbene, kas no Rīgas startēs pulksten 8.03 un atpakaļ no Gulbenes dosies pulksten 18.37.