Augusts 2019

Sveicam mūsu lielos un mazos pasažierus 1.septembrī!

1. septembris – tas ir pirmais zvans un satraukums, draugu un skolotāju sastapšana, ziedu un smaidu jūra, īpaši gaidīta diena tiem, kuri pirmo reizi pārkāpj skolas slieksnim. Un kāpēc gan uz skolu vai augstskolu nedoties, varbūt pat pirmo reizi, vilcienā?! Tas ir ātri, droši un patīkami gan vecākiem, gan viņu atvasēm.

Visām e-biļetēm 5% atlaide

No 20. augusta visām vilcienu e-biļetēm ir piemērota 5% atlaide

Norīkojam papildu vagonus Vienības braucienam Siguldā

1. septembrī Siguldā norisināsies 29. Latvijas riteņbraucēju Vienības brauciens, un sacensību dalībnieku un apmeklētāju ērtībām vēl diviem vilcieniem Siguldas un Rīgas virzienā tiks pievienoti papildu sastāvi.

Papildvilciens pēc "Leģendārās nakts Ogrē"

24. augustā Ogres estrādē norisināsies “Leģendārā nakts Ogrē 2019”, kurā piedalīsies daudzi populāri mākslinieki: leģendārā grupa “Pērkons”, kurai ar Ogres estrādi ir īpašas attiecības un pēc kuras rīkotās “Kulakova nakts” pirms dažiem gadiem klausītāji atpakaļ uz Rīgu arī varēja nokļūt ar speciālu nakts vilcienu; grupa “Credo”, kas šogad svin pastāvēšanas 45 gadu jubileju, “Bermudu Divstūris”, dziedātājs Ivo Fomins, grupa “Otra puse”, “Z-Scars” un solists Normunds Pauniņš, kā arī ogrēniete – dziedātāja Antra Stafecka.

Papildu vilciens 31. augusta naktī no Kauguru svētkiem

31. augustā no plkst.13.00 Jūrmalā jau piekto gadu tiks svinēti Kauguru svētki. 

Dzīve ir kino! Ar vilcienu uz Ogres Pilsētas svētkiem 22.-25. augustā

No 22. līdz 25. augustam Ogrē norisināsies pilsētas svētki, kuru devīze šogad ir DZĪVE IR KINO.

Svētceļojums uz Aglonu īpašā vilcienā

Ja Marija ved pie Dieva, tad "Pasažieru vilciens" reizi gadā ved uz Aglonu.