Jūlijs 2019

Speciāli reisi Summer Sound festivāla Liepājā apmeklējumam

Ik gadu pulcējot virs 20 000 apmeklētāju Liepājas pludmalē, SUMMER SOUND festivāls ir kļuvis par vienu no nozīmīgākajiem mūzikas notikumiem reģionā. SUMMER SOUND festivāls pieskandinās Liepājas pludmali jau devīto reizi.

Dziesmu iemācies - no vilciena izglābies!

Katru gadu 6. jūnijā visā pasaulē tiek atzīmēta Starptautiskā drošas dzelzceļa šķērsošanas diena. Šī notikuma ietvaros VAS "Latvijas dzelzceļš" uzsāka drošības kampaņu, lai atkārtoti atgādinātu par drošību dzelzceļa tuvumā un pievērstu sabiedrības uzmanību sekām, kas iespējamas, neievērojot noteikumus. Pārdroša rīcība, noteikumu pārkāpšana un neuzmanība dzelzceļa sliežu tuvumā - tie ir iemesli, kas katru gadu izraisa nelaimes gadījumus.

Vilciens uz Gulbenes Pilsētas svētkiem

27. jūlijā ir norīkots speciāls vilciens Rīga – Madona – Gulbene, kas no Rīgas startēs pulksten 8.03 un atpakaļ no Gulbenes dosies pulksten 18.37.

E-biļetes var iegādāties arī 3+ ģimeņu locekļi

Lai padarītu e-biļešu iegādi pasažieriem vēl ērtāku un pieejamāku, mūsu mājaslapā un mobilajā lietotnē ir veikti uzlabojumi, un tagad elektroniski vilcienu biļetes ar atlaidi var iegādāties arī 3+ ģimeņu locekļi. 

Vilciens uz bezmaksas "Saullēkta koncertu" Dzintaru pludmalē

22. jūlijā plkst. 4.00 no rīta Dzintaru pludmalē norisināsies “Saullēkta koncerts”, ar kuru tiks atklāts “Jūrmalas festivāls”.

Vilcienā uz Šerloka Holmsa dzimšanas dienas svinībām Jūrmalā

Salmu cepurītes un svītraini peldkostīmi, lietussargi ar mežģīnēm un pīti groziņi piknikam...

Papildvilcieni uz Cēsu pilsētas svētkiem

No 19. līdz 21. jūlijam Cēsis atzīmēs savu 813. dzimšanas dienu; svētku devīze šogad ir “Svinam vasaru!”.

Ar vilcienu – klausīties, kā zied Kartupeļpalma

13. jūlijā Nacionālajā botāniskajā dārzā Salaspilī jau otro reizi uzziedēs “Kartupeļpalma”. Tas ir festivāls–maratons, kad ainaviski skaistā vietā uz divām skatuvēm mijoties kāps unikāli pašmāju mūziķi, kurus izvēlējies ilggadējs mūzikas žurnālists, melomāns Uldis Rudaks.

Papildu vilcieni no Jomas ielas svētkiem

6. jūlijā jau divdesmito reizi Jūrmalā norisināsies Jomas ielas svētki.