Maijs 2019

‘Strādā jebkur!’ dienā dodies ar digitālo vilcienu uz Cēsīm

Popularizējot mūsdienīgas darba organizācijas priekšrocības, šogad gadskārtējās akcijas “Strādā jebkur!” laikā 31. maijā ikviens interesents tiek aicināts doties īpašā piedzīvojumā ar vilcienu uz Cēsīm, lai izbaudītu, kā digitalizācija un elastīgs darbs veicina sadarbību, iedvesmo un ļauj mācīties vienam no otra.

Uz Salaspils svētkiem ar vilcienu

Salaspils novada svētki šogad noritēs deviņu dienu garumā, no 25.maija līdz 2. jūnijam priecējot gan salaspiliešus, gan pilsētas viesus. Svētku galvenajā dienā, 1. jūnija vakarā, Nacionālajā Botāniskajā dārzā uzstāsies Triānas Parks, The Sound Poets, Da Gamba, Gacho un Ralfs Eilands, bet 2. jūnijā Oranžērijā svētki noslēgsies ar koncertprogrammu Ziedonis.Lācis.Sievietes. 

50% atlaide vilciena biļetei Ghetto Games dalībniekiem

Laikā līdz 30. augustam dažādās Latvijas pilsētās norisinās Latvijas lielākās ielu un sporta kustības Ghetto Games organizēti pasākumi.

Uz Gulbenes tūrisma sezonas atklāšanu – ar vilcienu! 

Sestdien, 18. maijā, ir norīkots īpašs vilciens Rīga – Madona – Gulbene, kas no Rīgas stacijas aties pulksten 8:03, lai nosvinētu Gulbenes novada tūrisma sezonas sākšanos. Plkst. 18.37 vilciens dosies atpakaļ uz Rīgu, un šajā vilcienā brauciena biļetei tiks piemērota 50% atlaide akcijas “Muzeju nakts” ietvaros.

Laiks vasarai Jūrmalā! Kūrorta svētkus svin 25. maijā

25. maijā vasaras galvaspilsētā Jūrmalā visas dienas garumā tiks svinēts kūrorta vasaras sākums. Jūrmala aicina piedzīvot lielāko Saldējuma festivālu Latvijā, iedvesmoties no pasaulē labākajiem ielu dejotājiem “Ghetto Dance”, izbaudīt street food gardēžu maltītes, atpūsties pludmalē, klausoties “Ewert and The Two Dragons”, “Bermudu divstūri”, hiphopa mākslinieka anša un citu mūziķu un grupu koncertus. Svētki noslēgsies pludmalē ar leģendārās rokmūziķes Sūzijas Kvatro un Latvijas rokgrupas “Pērkons” uzstāšanos.

Saulkrasti aicina uz vasaras sezonas atklāšanas svētkiem un Muzeju nakts norisēm

Šogad Muzeju naktī ar plašu kultūras programmu savu vasaras sezonu atklāj Saulkrastu pilsēta. 18. maijā Saulkrastos savīsies Muzeju nakts “Tālavas taurētāja” un centrālā notikuma – Saulkrastu Meža parka atklāšanas – motīvi.

50% atlaide vilcienu biļetēm braucieniem Muzeju naktī

18. maijā, Muzeju naktī, no plkst. 18:00 līdz pusnaktij visām vienreizējām vilcienu biļetēm tiek piešķirta 50% atlaide.