Februāris 2019

Pieaudzis līgumsods par braukšanu vilcienā bez biļetes

No šī gada 1. marta stājies spēkā jauns līgumsoda apmērs par braukšanu vilcienā bez biļetes - pasažieriem, kuri nevar uzrādīt derīgu braukšanas biļeti, tiek piemērota soda nauda 25 eiro apmērā.

Ēnu diena 2019

Arī AS “Pasažieru vilciens” piedalījās šī gada Ēnu dienā, kas notika visā Latvijā 13. februārī, Ēnu dienas ietvaros piedāvājām skolēniem iepazīt dažādu, ar pasažieru pārvadājumiem pa dzelzceļu saistītu, profesiju aizkulises.

Tu esi tēja manā krūzē un ceļabiedrs manā dzīvē...

Klāt Valentīndiena, kad gaiss kļūst biezāks no mīlestības un viss šķiet saldāks.

Ceļā ar grāmatu

“Un tāpēc pirmkārt ir ceļojuma tieksme — šī evolucionārā pasaules griba pēc informācijas apmaiņas jeb informatīvās barošanās. Ceļošana ir viens no pasaules uzturveidiem. Un ceļotājs ir spēka pienesējs, savedējs, stalkers, ekspeditors, locis, izlūks un kas viss vēl ne.” Imants Ziedonis Imanta Ziedoņa muzeja bibliotēka atklājusi pirmo lasītavu vilcienā! Sekojot Imantam Ziedonim svarīgajām vērtībām — ceļot, izzināt pasauli, lasīt un apgūt ko jaunu, Imanta Ziedoņa muzeja bibliotēka radījusi projektu “Ceļā ar grāmatu”, kura ietvaros sadarbībā ar Latvijas Nacionālo bibliotēku (LNB) un AS “Pasažieru vilciens” pirmo reizi vienā dīzeļvilciena sastāvā ir ierīkota lasītava.

Aicinām ēnot "Pasažieru vilciena" darbiniekus!

AS “Pasažieru vilciens” arī šī gada Ēnu dienā, kas visā Latvijā notiks 13. februārī, piedāvā skolēniem iepazīt dažādu, ar pasažieru pārvadājumiem pa dzelzceļu saistītu, profesiju aizkulises.