Jūlijs 2018

14. un 15. augustā papildu vilcieni Aglonas virzienā

Vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētki ir vieni no gada lielākajiem Marijai veltītajiem svētkiem, kas visplašāk tiek svinēti Aglonas bazilikā, kurp dodas tūkstošiem svētceļnieku no Latvijas un ārvalstīm. Aglonas bazilika ir viena no nozīmīgākajām svētvietām Eiropā.

Īpaši vilcieni uz Summer Sound festivālu

Ik gadu pulcējot virs 20 000 apmeklētāju Liepājas pludmalē, SUMMER SOUND festivāls ir kļuvis par vienu no nozīmīgākajiem mūzikas notikumiem reģionā.

Velorealitāte 2018

Latvijas garo distanču izturības gājieniem, skrējieniem un laivu braucieniem pievienojas vēl nebijis velobrauciens – Velorealitāte, kurā dalībniekiem 48 stundu laikā jāveic posms no Zilupes līdz Rīgai, apmeklējot 4 kontrolpunktus.

PAPILDINĀTA: Ģitāra ir atgriezta saimniekam! Meklējam īpašnieku vilcienā atstātajai ģitāraiA

Papildināts 25.07.18:

Papildvilciens pēc "Prāta Vētras" koncerta Jelgavā

Koncerta apmeklētāju ērtībām naktī no 21. uz 22. jūliju norīkojam īpašu vilcienu

Papildu vilcieni Jomas ielas svētkiem

Šajā nedēļas nogalē, 14. jūlijā, Jūrmalā notiek tradicionālie Jomas ielas svētki, kas šogad tiek svinēti jau deviņpadsmito reizi. Tāpēc pasažieru ērtībām esam norīkojuši papildu vilcienus, tai skaitā naktī pēc pasākuma.

14. jūlijā Salaspils uzziedēs nebijušā krāšņumā!

Puķu draugu saiets ir tradicionāls dārzkopības profesionāļu, amatieru, kā arī visu ziedu mīļotāju salidojums.

Bezmaksas braucieni daudzbērnu ģimenēm no 5. līdz 9. jūlijam

Par godu Latvijas valsts simtgadei daudzbērnu ģimenes varēs bez maksas braukt visos vilcienos, lai apmeklētu XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku ietvaros rīkotos pasākumus.

Latvijas simtgades Dziesmu svētku vilciens

1. jūlijā Rīgā sagaidījām nebijuši iespaidīgu vilciena sastāvu no Gulbenes, kurā uz Svētku gājienu devās visi Gulbenes novada pašdarbības kolektīvi - kopā aptuveni 730 dalībnieku.

Papildreisi naktīs pēc Svētku koncertiem Mežaparkā

Naktīs pēc 7. jūlija un 8. jūlija koncertiem, kas notiks Mežaparka Lielajā estrādē, apmeklētāju un dalībnieku ērtībām esam norīkojuši vairākus papildu vilcienus.