Decembris 2018

Norīkojam papildu vagonus uz Viessmann Pasaules kausa kamaniņu sportā posmu Siguldā

Sigulda ir kļuvusi par ikgadēju Viessmann Pasaules kausa posmu norises vietu kamaniņu sportā, un šogad jau 26. reizi Latvijas Kamaniņu sporta federācija šeit rīko šāda mēroga sacensības. Pēcolimpiskajā sezonā no 11. līdz 13. janvārim Siguldā viesosies aptuveni 110 sportistu no 23 valstīm, tostarp arī visi Latvijas labākie kamaniņu braucēji – brāļi Andris un Juris Šici, Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš, Kendija Aparjode, Kristers Aparjods, Riks Kristens Rozītis, Artūrs Dārznieks, Kristens Putins un Imants Marcinkēvičs, Ulla Zirne, Elīza Cauce un Inārs Kivlenieks.

Pa Latviju kursē vilciens ar Ziemassvētku egli

Veidojot par tradīciju, arī šogad Ziemassvētku un gadu mijas laikā pa Latviju kursē vilciens ar rotātu egli.

No 2019. gada 1. janvāra ir noteiktas izmaiņas vilciena-autobusa vienotās biļetes cenai

Tā kā no 2019. gada 1. janvāra mainās minimālā braukšanas maksa atsevišķos reģionālās vietējās nozīmes maršrutu autobusu posmos, tad attiecīgi palielinās arī cena vienotajai biļetei vilcienam un autobusam Tukumā un Aizkrauklē.

Lai ikvienam patīkama satikšanās ar sevi!

Ziemas saulgrieži ir gaismas uzvara pār tumsu. Tas ir brīdis, kad var pārvarēt bailes, šaubas, aizvainojumus un iziet cauri tumsai, lai izceltu gaismā savus talantus, spējas un iespējas.

9. decembrī stājies spēkā ziemas sezonas vilcienu kustības saraksts

Plānojot gan ikdienas gaitas, gan atpūtas braucienus vilcienā, aicinām ņemt vērā, ka no šī gada 9. decembra līdz pavasarim spēkā ir jauns vilcienu kustības saraksts.