Oktobris 2017

Papildu funkcionalitāte „Pasažieru vilciena” mobilajā lietotnē

Iegādātās e-biļetes tagad automātiski tiek saglabātas turpat aplikācijā, sadaļā “Biļetes”, kas padara ērtāku e-biļetes atvēršanu un uzrādīšanu konduktoram kontrolierim.

Dzelzceļa "melnais ledus"

Rudens nav tikai krāsaini skaists, bet arī slapjš un bīstams, līdz ar to krasi mainās braukšanas apstākļi pa jebkuriem ceļiem.

Bezmaksas bezvadu internets tagad ir pieejams visos vilcienos

Ir noslēdzies četru gadu projekts, un turpmāk visos AS „Pasažieru vilciens” vilcienos būs pieejams bezmaksas bezvadu internets.

25% atlaide 47 vilcieniem darba dienās

No 16. oktobra līdz šī gada 20. aprīlim darba dienās dienvidus reisiem biļetes vienam braucienam var iegādāties ar 25% atlaidi, pērkot tās gan vilciena biļešu tirdzniecības kasēs, gan „Pasažieru vilciena” mājaslapā un mobilajā lietotnē, gan vilcienā pie konduktora kontroliera.

AS „Pasažieru vilciens” Latvijas Mīlētāko zīmolu topā starp pasažieru transporta uzņēmumiem ierindojas otrajā vietā

„Pasažieru vilciens” no gandrīz 600 apskatītajiem zīmoliem ierindojas 47. vietā, paceļoties no 70. vietas 2016. gadā.

50% atlaide braucienam uz Enerģētikas muzeju un Energoefektivitātes centru

Ņemot vērā pozitīvo pieredzi un interesi, AS „Pasažieru vilciens” arī šajā mācību gadā turpina sadarbību ar AS „Latvenergo” un skolēnu grupām piešķir 50%* atlaidi vilciena biļetei uz Enerģētikas muzeju Ķegumā un Elektrum Energoefektivitātes centru Majoros.

Teatrālas aktivitātes 8 minūtēs vilcienā

Šī gada 20.-21. oktobrī Jūrmalā norisināsies otrais Latvijas jauniešu teātru festivāls–konkurss “Rainis un Aspazija Tev”.